top of page

NYHETER

INSPIRERANDE MÖTEN PÅ VÅRVINTERN 

Vårvintern räknar vi som fjällens femte och absolut bästa årstid. Tänk dig att solens strålar värmer dig även fast snön ligger vit på marken, dagarna är långa vilket gör det  till en extra bra tid för just möten. Ju närmare april vi kommer stiger temperaturen och gör pisterna mjuka och lättåkta. Eftermiddagarna bjuder in till  utomhusafterskis eller aktiviteter på fjället tills kvällssolen sänker sig. Mötet lägger  du antingen på hotellet eller varför inte ute i vår fantastiska natur för den där  extra inspirationen! 

 

BOKA HÄR

Vi lämnar hösten för en magisk vinter 2018/2019

ÅRE BUSINESS FORUM 

27 29.03.2019 

Åre Business Forum är en arena med många spännande möten i en fantastisk miljö på designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre. Det är Nordens motsvarighet till World Economic Forum i Davos, med fokus på affärer, investeringar och nya kontakter. 

Här möts de främsta entreprenörerna och de mest aktuella bolagen. På plats finns ägare, koncernledningar, viktiga nationella aktörer och de bästa tillväxtbolagen i Norden samt några av våra främsta politiker. 

 

BOKA HÄR

ÅRE BUSINESS FORUM 

ALPINA VM

4 17.02.2019 

Under två veckor, 4-17 februari, kommer världens bästa skidåkare till Åre för att göra upp om de åtråvärda världsmästerskapstitlarna. Både backar och by står redo för den stora alpina folkfesten efter månader av gedigna förberedelser. I Åre park kommer medaljer att delas ut och stjärnor att hyllas. Torget pryds i VM-skrud och blir en självklar samlingsplats under mästerskapen. Alpina VM 2019 kommer att bjuda på en oförglömlig atmosfär och ett härligt minne för livet.

Varmt välkomna!

 

BOKA HÄR

ALPINA VM

ÅRE SKI FINALS

25 – 28.04.2019 

Åre Ski Finals är en prestigefylld lagtävling som sträcker sig över fyra dagar. Man mot man eller kvinna mot kvinna gör upp i olika grenar innan segraren koras på tävlingens sista dag. Deltävlingarna, särskilt längdsprinten, är riktiga publikfavoriter och brukar innebära väldigt bra drag och härlig stämning.

BOKA HÄR

ÅRE SKI FINALS
WORKOUT ÅRE

24 – 26.05.2019

Workout Åre är ett unikt träningsevent som bjuder på utmaningar och skapar träningsglädje! Lyssna på inspirerande föreläsningar, testa nya klasser, träffa likasinnade träningsintresserade människor, ät god och nyttig mat och träna, träna, träna.

 

BOKA HÄR

WORKOUT ÅRE
bottom of page