top of page

KUNDER/CASE

PRAG 120/p

Efter ett par lyckade genomföranden i Åre fick Åre Konferens & Event förtroendet att återigen hjälpa Länsförsäkringar med sitt franchise- konvent, men denna gång i Prag. 

Vi hjälpte till med projektledning, deltagarhantering, upphandling och kvalitetssäkring inför och under genomförandet. Ett tre dagars event för 120 gäster från hela Sverige med konferens-program, aktiviteter och gemensamma middagar. Vi var även med som tekniskt stöd under konferenspassen för att säkra ett professionellt genomförande från början till slut.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR I PRAG

"GLOBAL SKI & SURF CHALLENGE" 220/p ÅRE

Tillsammans med en stor global firma arrangerade vi deras årliga ”Ski & Surf Challenge”-tävling. Detta är en mångårig tradition inom bolaget, där värdskapet flyttar runt mellan landskontoren. Och detta år kom tävlingen till Sverige och Åre från Schweiz och Zermatt. Åre Konferens & Event anlitades för att hjälpa till
med idé och koncept för programsättning, upphandling av aktiviteter och inslag, hjälp med deltagar-hantering samt kvalitetssäkrande projektledning under genomförandet på plats. Ett tre dagars event för 220 gäster från hela världen med gemen-samma middagar, poolfest och topparrangerad heldagsskidtävling landade i succé och  Åre som skidort har förstärkt sitt globala ambassadörskap.

GLOBAL SKI & SURF CHALLENGE

OCTAPHARMA 12/p ÅRE

Octapharma bevisar att affärsnytta kan åstadkommas ihop med aktivering i energi- stärkande miljö. Ledningsgruppen besökte Åre för fjärde året i rad under 2018 års snörika mars för att kombinera ett välfyllt konferensprogram med gemensamt boende för att stärka teamkänslan mitt i byn. Möten ”hemma” varvades med aktiviteter så som matlagning, skidåkning, skoter och hundspann. Vid sidan om projektledning av program och aktivitetsupplägg säkrade även Åre Konferens & Events bordsbokningar på restaurangerna och ett kylskåp välfyllt med mat och dryck efter kundens egna önskemål och preferenser.


" För oss är det mycket viktigt att kunna fokusera på arbete och att stärka teamkänslan i Ledningsgruppen när vi

genomför event som dessa. Det är därför mycketvärdefullt att ha en parter som till 100% tar ansvar för att övriga aktiviteter och logistik håller högsta klass. Vi har arbetat med Årekonferens under flera år och uppskattar speciellt deras lokalkännedom som kombineras med en inställning att alltid lyssna och anpassa programmet efter våra behov

och önskemål.”

"VI HAR ARBETAT MED ÅREKONFERENS  UNDER FLERA ÅR OCH UPPSKATTAR SPECIELLT DERAS LOKALKÄNNEDOM SOM KOMBINERAS MED EN INSTÄLLNING ATT ALLTID LYSSNA OCH ANPASSA PROGRAMMET EFTER VÅRA BEHOV OCH ÖNSKEMÅL"

bottom of page