Så säger några av våra kunder

“Länsförsäkringar finns där våra kunder finns och i samband med att vi hade en konferens i Åre kändes det naturligt att hitta en lokal leverantör som hjälpte oss med hela arrangemanget. Valet föll på Årekonferens och det samarbetet har fungerat så bra att vi nu väljer att anlita dem igen.”

Urban Johansson

Länsförsäkringar

“Årekonferens har verkligen varit en professionell aktör. Allt ifrån att tillgodose mina önskemål kring resa, logi, konferens och kringaktiviteter till att personligen alltid finnas tillhands ända från mottagandet på Åre station till avvinkning när vi åkte hem.”

Lotta Jansson

Eventansvarig Karlskrona, HiQ

“We used Årekonferens for an event with external partners in spring 2015. I recommend a close dialogue about your expectations with Årekonferens, and they will deliver you a fantastic experience. My customers, my team and I were really happy with our whole stay in Åre, very much because of Årekonferens and their commitment.”

Karl Helmer

Sales Director Consumer Goods Baltics

“It was a pleasure to work with Elisabeth thanks to her friendliness, very good communications skills, her great knowledge of the Åre region and her willingness to plan everything in order to satisfy all the customers needs and wishes. She were very flexible facing changes and please special requests. We highly recommend Årekonferens.”

Monika Heudecker-Brendle

CEO Assistant, Daikin

“Vi har vid upprepade tillfällen anlitat Årekonferens för vår vinterkonferens och kan gå i god för deras otroligt höga servicenivå och personliga engagemang. Gruppaktiviteter, middagar och boende har anpassats enligt våra önskemål och varje gång har vi lämnat Åre nöjda och glada.”

Mikael Widerberg

Risk Manager, NCC

“Vi valde Årekonferens mycket tack vare deras personliga engagemang redan från första kontakt med dem via telefon och genom hela arrangemanget. De har en mycket hög servicekänsla och jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på en konferens/kick-off i Åre.”

Petter Revestam

VD, Datarådgivarna

“Från första kontakten till de små detaljerna efter avslutad konferens så fick vi utmärkt service. På plats i Åre så var det skönt för mig att kunna fokusera på själva konferensen istället för alla praktiska frågor som alltid dyker up. Jag kan varmt rekommendera Årekonferens till er som ska konferera i Åre-fjällen.”

Marlene Gunnarsson

PA to Directors, Sita

“Jonas på Årekonferens anpassade upplägget inom ramarna av vår beställning och kvalitén på boende, lokaler, middagar, skidlärare och skiduthyrning som Årekonferens hjälpte oss med var av toppklass. Vi kan verkligen rekommendera Årekonferens för den som vill kunna koppla av och njuta och samtidigt få ut det bästa av Åre.”

Oskar Juhlin

Director, Mobility Studio Stockholms Universitet