Nya Åre Konferens & Event erbjuder sinnrika och effektfulla konferensresor till Åre!

 Åre Konferens & Event AB är ett företag i utveckling med bakgrund från Årekonferens, grundat 2004. De nya ägarna tillför företaget bredare och fördjupad eventerfarenhet och kompetens, mer affärsnytta genom ett  rikare tjänsteutbud samt nya affärsmöjligheter för alla aktörer i Åre. Målet är att nya och återkommande konferensgäster till Åre ska få minnesrika och starka upplevelser samt vilja komma tillbaka.

Bland de sex nya delägarna finns det Stockholmsbaserade eventföretaget Step2 Communication AB www.step2.se, som framgångsrikt drivit sin verksamhet i över 17 år. Nya Åre Konferens & Event erbjuder tjänster gällande innehåll och mötesformat för konferenser ihop med praktisk och logistisk projektledning, allt för att helheten ska ge en sinnrik konferensresa med stark affärsnytta. Vi utmanar våra kunder genom att bidra till bättre resultat och framgång. Vi bryr oss om konferensens syfte och dess målsättningar, vi kartlägger vad deltagarna ska känna, veta och göra när de lämnat Åre och vardagen ska ta vid igen.

Vi vet hur den extra motivationen, inspirationen, engagemanget och energin kan skapas för att få ”det att hända”!

Med starka samarbeten med alla hotell, restauranger och aktivitetsbolag kommer företaget fortsätta vara en oslagbar resurs när det kommer till att hjälpa våra kunder att ta rätt beslut gällande val av boende och aktivitetsprogram. Därtill skapar vi mervärde med idé- och konceptförslag till mötesformat, tekniklösningar, dialog/interaktionslösningar och underhållning. Vi stöttar både interna och externa scenaktörer med regi och talarstöd. Nya Åre Konferens & Event tar ansvar för att konferensresan till Åre blir både sinnrik och effektfull.

Bland de nya delägarna finns även en erfaren varumärkesprofilerings-/reklambyrå – Damn Good Agency AB www.dga.se som kan tillföra tjänster inom varumärkesutveckling och marknadsföring samt resebyrån Big Travel AB www.bigtravel.se,  som med erfaret, proffsigt och personligt bemötande kan erbjuda skräddarsydda och kostnadseffektiva transportlösningar för våra kunder från sitt regionkontor i Östersund.

Vi skulle gärna fortsätta skriva om all kompetens och erfarenhet vi besitter och erbjuder, men vi träffas hellre och berättar mer!

 Hör av dig till någon av oss så tar vi ett möte!